Het ontstaan van Oz massage

Mijn verhaal

Leuk dat je mij beter wilt leren kennen. Ik jou ook! Mijn naam is Bianca de Vrij, 34 jaar en geboren in Heemskerk. Sinds november 2020 ben ik de trotse eigenaresse van Oz massage. Oz massage is ontstaan tijdens de coronacrisis, een onrustige tijd voor mij en vele anderen. Ik verloor plotseling mijn baan, mijn moeder werd ernstig ziek, mijn partner was opeens thuis omdat de zaak dicht moest en ik was thuisonderwijs aan het geven aan mijn zoon. Ik besloot de tijd die ik over had aan mijzelf te spenderen door op zoek te gaan naar een uitdaging waar ik nieuwe positieve energie van zou krijgen!

Innerlijke rust en vrijheid

Voordat ik Oz massage begon, startte mijn innerlijke reis en zoektocht naar geluk toen ik voor mijzelf besloot een reis te maken van een jaar. De bestemming? De andere kant van de wereld: Australië. Ik was toen 20 jaar jong en Oz staat symbool voor die reis. Ze noemen de Australiërs ook wel ‘Ozzies’. Oz staat ook bekend als het magische land uit de film The Wizard of Oz, een plek waar alles kan en mag. Daar waar niemand mij kende, kon ik gevoelsmatig helemaal voor het eerst mijzelf zijn. Zonder oordeel van de ander, zonder moeten, zonder plan. Daar in ‘Oz’ vond ik mijn innerlijke rust en vrijheid.


Het vinden van mijn eigen plek

Dat gevoel wilde ik natuurlijk niet meer kwijt. Maar bij terugkomst in Nederland was dat nog een hele uitdaging. Ik had ‘dat’ gevoel niet vanzelfsprekend meer. Ik moest het opnieuw gaan zoeken. Dat is als een soort ankerpunt altijd bij mij gebleven. Het blijven zoeken naar mijn Oz, mijn magische land. Mijn plek waar ik mij op mijn best voel in alle rust en vrijheid. Door ‘bewust’ te leven, gezond te eten, te mediteren, in contact te blijven met mijn lichaam en van kleine momenten grote momenten te maken, leerde ik weer van mezelf te houden. Ik probeer hier altijd bewust van te blijven. Dat stukje zelfliefde gun ik jou ook. Ik wil jou dan ook aanmoedigen om op zoek te gaan naar jouw eigen plek: jouw Oz. 


Oz massage zit vol kennis en ervaringen

Het werd tijd om uit mijn comfort zone te stappen. 14 jaar ben ik al actief in mijn werk als schoonheidsspecialiste en masseur. Mijn laatste 4 jaar bij Rituals brachten mij op het idee om voor mijzelf te gaan beginnen en al mijn kennis en ervaringen te bundelen in een eigen onderneming: Oz massage. “I have a dream” van Martin Luther King is een zin die ik voelde en ademde. Mijn partner stimuleerde mij door niet in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden. Als je iets wilt, kun je namelijk alles - maar niet alleen. Uit je hoofd en tot jezelf komen is daarom heel belangrijk. Alleen zo voel je aan wat je echt nodig hebt!


Ben je benieuwd welke massages Oz massage bij jou thuis kan bieden? Ga dan naar de massagepagina of neem contact op.

alt

Met Oz wil ik beleven!