Massages

SportmassageDoorbloeding van spieren

De sportmassage van Oz massage is een stevige massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en je lichaam, bijvoorbeeld na een blessure.


Hoe werkt een sportmassage?

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms gevoelig aanvoelt. Je lichaam geeft op deze manier aan dat er iets verholpen moet worden. Dit komt vaak voor na een val, ongeluk, blessure of spierpijn. En verhelpen is precies wat we gaan doen.


Meerdere combinaties

Een sportmassage kan ook als onderdeel van een triggerpoint massage of een ontspanningsmassage toegepast worden. Een combinatie van massages die op zoek gaat naar de oorzaak van een bepaalde pijnklacht en deze behandelt, is onze grootste uitdaging en missie!


Voor de sportmassage

Voordat de massage kan beginnen, wordt er besproken welke gebieden je graag gemasseerd zou willen hebben en welke muziek of begeleidende meditatie je wenst. Na afloop van je massage is er tijd om even bij te komen met een warm kopje thee.


Meer weten?

Op onze Oz filosofie pagina kun je meer informatie vinden over hoe onze massages in zijn werk gaan. Wil je meer weten over de sportmassage of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We helpen je graag! 


Sportmassage 60 minuten  | €80,- 

Sportmassage 90 minuten  | €120,- 

Sportmassage duo* 2x60 minuten  | €140,-

Sportmassage duo* 2x90 minuten  | €200,- 

* verschillende combinaties mogelijk


Betalen kan contant, per pin of tikkie |


alt

Bent u geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak

Reserveren