Massages

Ontspanningsmassage

Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig!

Algehele ontspanning

Misschien vraag je je af waarom een ontspanningsmassage goed voor je is. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage van Oz massage is hier uitermate geschikt voor! Het is gericht op de algehele ontspanning van je lichaam en geest en dit bevordert tevens je fysieke en mentale gezondheid. Ontspanningsmassage zorgt voor versoepeling

Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren en maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler. Ook stimuleert het de afvoer van het lymfevocht, waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. De ontspanningsmassage kan ook als onderdeel van een triggerpoint massage of sportmassage toegepast worden. Een combinatie van massages die op zoek gaat naar de oorzaak van een bepaalde pijnklacht en deze behandelt, is onze grootste uitdaging en missie!


Voor de ontspanningsmassage

Voordat de ontspanningsmassage kan beginnen, wordt er besproken welke gebieden je graag gemasseerd zou willen hebben. Na afloop van je ontspanningsmassage is er tijd om even bij te komen met een warm kopje thee.


Meer weten?

Op onze Oz filosofie pagina kun je meer informatie vinden over hoe onze massages in zijn werk gaan. Wil je meer weten over waarom je een ontspanningsmassage zou moeten boeken, of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We helpen je graag!


Ontspanningsmassage 60 minuten  | €80,- 

Ontspanningsmassage 90 minuten  | €120,- 

Ontspanningsmassage duo*  2x60 minuten  | €140,- 

Ontspanningsmassage duo*  2x90 minuten  | €200,- 

* verschillende combinaties mogelijk


Betalen kan contant, per pin of tikkie |


alt

Bent u geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak

Reserveren